Prije nego li krenete na vožnju dobro razmislite što je potrebno ponijeti. Ako ste dobro razmislili sigurno vam je na pamet pala pumpa. Zato dozvolite da vam predstavimo pumu Giant proizvođača koji nam predstavlja Control Mini Pro CO2 pumpu.

Iako u samom nazivu pumpe imamo riječ mini, ja bih osobno tu riječ zamijenila s micro, s obzirom na to da je veličina pumpe neprimjetnih 2,5×17,5 cm dužine.


Ova vrlo malena pumpa koja stane doslovno u najmanji džep na vašem dresu dolazi s držačem pumpe koji možete namontirati na vaš bicikl kako biste bili sigurni da će pumpa biti uvijek uz vas. Iz iskustva svi mi koji vozimo znamo da se guma uvijek probuši kada nemamo pumpu, rezervnu zračnicu, itd.
Zato nam ovaj nosač može priuštiti sigurnost da ćemo pumpu imati uvijek pored sebe.

Pumpa dolazi s kombinacijom klasične pumpe za francuski ventil (Presta) sa snagom do 129 PSI odnosno 8 bara što znači da ovu pumpu možemo bez problema koristiti za svoj cestovnjak za koji je i namijenjena i pumpe s CO2 punjenjima.

U paketu s pumpom dolazi jedno CO2 punjenjem koje također možete pričvrstiti na držač pumpe. Držač patrona za punjenje namijenjen je za dvije patrone.

Ako još nemate pumpu za vaš bicikl ili ste se odlučili zamijeniti svoju staru pumpu izaberite Giant Control Mini Pro CO2 pumpu .
Ova pumpa će vam osim lijepog dizajna i minijaturnog izgleda pružiti kvalitetu, mogućnost pumpanja pomoću CO2 punjenja, no ako potrošite punjenja ostaje vam klasična pumpa za francuski ventil tako da vas nište ne može iznenaditi.