Tražite kvalitetan brdski bicikl koji vam neće isprazniti sve bankovne kartice i vaše štedne čarape? Za vas imamo Fuji Nevada 29 1.1, bicikl s kojim se možete uputiti kod susjeda na kavu, provozati se gradom, no neće vas iznevjeriti ni na stazama, te šumskim avanturama.

Fuji kombinira sjajan okvir tvrdog metala i čvrste komponente kako bi vaše avanture podigli na novu razinu. Fuji-jeva Nevada 1.1 izgrađena je s pouzdanom kombinacijom komponenti s kojima ćete iz godine u godinu odvoziti brojne kilometre. Čvrst aluminijski okvir s dvostrukim slojem A2-SL lagan je i izdržljiv.

Većina modela Fuji Nevada koristi vilicu od 100 mm sa zaključavanjem za neometano kretanje po cesti, uvijek spremnu na korijenje i stijene na stazama.

Vilica RockShox XC30 TK nudi vrhunsku amortizaciju kod iznenadnih udaraca i skokova. Elegantna vožnja savršen je spoj za podizanje performansi vožnje brdskim biciklom na višu razinu. Poznata zbog svoje svestranosti, Nevadu mogu voziti vozači od svoje prve vožnje vikendom do utrke brdskim biciklima.

Shimano 1×11 pogonski sustav u kombinaciji FSA Gamma Pro pogona sa Shimano Deore XT stražnjim mjenjačem i Shimano SLX 11-46 kazetom pruža vam raspon dovoljan za osvajanje strmih brežuljaka.

Odgovarajuće Shimano M400 hidraulične disk kočnice pružaju vrhunsku snagu, te jednostavnu modulaciju i kontrolu zaustavljanja u svim vremenskim uvjetima.

Nema varanja, Fuji koristi samo kvalitetne komponente na provjerenom okviru koji vam pruža udobnost, sigurnost i zadovoljstvo.

Nevadu mogu voziti rekreativni vozači vikendom, ali i vozači na MTB utrkama.

Dobro izrađen i savršen za bilo koji tip terena, ovaj se bicikl može pohvaliti kotačima koji dolaze sklopljeni od WTB obruča koji dolaze sa Shimanovim nabama, umotanim u WTB Ranger Comp gume širine 2.25″ tako da čete se nesmetano kotrljati preko svake prepreke koja vam se nađe na putu.

Dizajn- 8.3 – Nama osobno ovaj bicikl zapeo je za oko u trgovini kada smo tražili model koji ćemo isprobati, samim time možete i sami zaključiti koliko se ističe pored mnogih jačih modela svojim dizajnom i izgledom

Udobnost- 8 – geometrija ovog bicikla pruža nam visoku dozu udobnosti koja je još pojačana sjedalom WTB Volt Sport, te ostalom opremom koja dolazi s biciklom.

Vozne osobine- 8 – cijena ovog bicikla usmjerila je naša očekivanja na jedan početnički model bicikla, no bicikl nas je uspio ubrzo razuvjeriti i uvjeriti nas u suprotno tome. Ovaj bicikl ponaša se vrlo stabilno na stazi, te nam pruža sigurnost tijekom vožnje.

Uloženo/dobiveno- 8.7 – 29″ kotači sa Shimano nabama, 1×11 grupa sa Shimano Deore XT mjenjačem, SLX kazetom i ručicama mjenjača, Shimano MT400 kočnicama, RockShox vilicom i cijenom od samo 5,800 kn ovaj bicikl nas je oduševio

Ovo je definitivno bicikl koji ne samo da opravdava svojom kvalitetom cijenu za koju ga možete kupiti, već nudi i puno bolju opremu ako ga usporedimo s ostalim biciklima istog cjenovnog ranga.

Težina- 6.5– 13,82 kilograma i nije toliko strašno puno za bicikl u L veličini, no vidjeli smo i isprobali laganije bicikle tako da se s ovim podatkom nije proslavio

SPECIFIKACIJE:

Naziv Nevada 29 1.1
BrendFuji
Okvir Fuji A2-SL
Vilica RockShox XC30 TK 29, 100mm hoda
Volan Oval Concepts flat bar, 710mm
Lula volana Oval Concepts 313
Cijev sjedala Oval Concepts 300 , 30.9 mm
Sjedalo WTB Volt Sport
Ručice mjenjača Shimano SLX Ispec , 1×11 brzina
Stražnji mjenjač Shimano Deore XT
Kočnice Shimano MT400, 180/160mm rotori
Ručice kočnica Shimano MT400
Kazeta Shimano SLX 11-46T
Lanac KMC X11
Pogon FSA Gamma Pro, 30T
Osovina pogona (BB) FSA Mega EXO
Obruči WTB SX19 32H,
NabeShimano HB-TX505 prednja naba, FH-TX505 stražnja naba
Gume WTB Ranger Comp, 29″ x 2.25″
Težina13.82 kg