Swage gripovi dizajnirani su za DH i Enduro, ali ne vidimo zašto ih Giant postavlja tako ograničeno. Izvrsni su za sve vrste brdskog biciklizma s nešto više od 100 g, oni su čak i za XC vozače.

Giant Swage gripovi slični su Ergonovim G-serijskim gripovima, ali koštaju gotovo upola manje.

Ideja Giant Swage gripova je sužena drška s više gume ispod vaše ruke i manje plastike s unutarnje strane gripova. Ovi gripovi dizajnirani su tako da imate širi i jači stiska ispod većine vaše ruke, ali uže hvatanje ispod područja palca i kažiprsta što vam pruža udobnost i kontrola u kombinaciji.

Najbolje ručke za brdski bicikl

Vanjski uzorak sloja je vrlo dobar s dobrim prorezima na cijeloj površini. Prorezi za ispuštanje vode s gornje strane i lijepi raspored mreže za prste s donje strane. Cjeloviti plastični čep kormila također je bonus. Gumeni sloj nije previše ljepljiv, niti previše sklizak tako da i taj dio daje određenu dozu udobnosti.

Između ruku i upravljača ima više gume i manje plastike. U kombinaciji sa suženom ergonomijom daje mogućnost čvrstog stiska, a time i kontrolu nad vašim kormilom. Swage ručice djeluju poput skupljih ergonomskih ručica, a koštaju isto kao i normalne ručice sa zaključavanjem.

Integrirana cijev kombinirana s debljom gumom na dlanu i jedinstvenim mrežnim uzorkom osigurava vrhunsku kontrolu i ergonomsku udobnost, te pruža snažniju središnju podršku tijekom vožnje.

Specifikacije:

Težina:103 g par
Dužina:145 mm
Promjer:regulacija od 31mm do 29mm
Boja prstena za zaključavanje:crna, plava, crvena, srebrna