Kada kupimo bajk s njime dobijemo i garanciju koja nam garantira da je bajk savršeno sastavljen, te kako mi nećemo morati na njemu ništa dirati ni mijenjati, te popravljati tijekom sljedećih godinu do dvije godine dana.

To bi bilo super da je to zaista tako, no svi znamo da svaki bicikl mora nekako izreagirati na našu vožnju pogotovo ako je riječ o skokovima i ludim vožnjama gdje često dolazi do otpuštanja vijaka, te potrebe za našim popravcima unutar jedne vožnje.

Kako biste bili sigurni da vas ni jedna situacija ne može iznenaditi i poslati kući bez završetka vožnje koju ste prije isplanirali predlažemo vam da ponesete sve potrebno kako biste to spriječili. Svakako jedna od bitnih stvari koju morate ponijeti na vožnju je multi-alat, po mogućnosti što manji.

Mi smo odabrali baš onaj najmanji alat koji možete pronaći na našem tržištu, a riječ je o Mini alatu Force 12F. Usudimo se reći da je ovaj alat mikro alat s dimenzijama 41x28x9 mm što nam zaista govori da je ovo jedan mali alat koji na sebi sadrži čak 12 funkcija.

Force mini alat vrlo je lijepog dizajna, izrađen od čelika što vam garantira kvalitetu i čvrstoću svakog pojedinog alata, no voljeli bismo naglasiti da ovaj alat dolazi bez alata za skidanje lanca, te montirača za gume na koje smo navikli na pojedinim alatima no svojom veličinom ovaj alat je opravdao taj nedostatak.

Force mini 12 funkcijski alat sadrži:

Imbus ključ – 2/3/4/5/6 mm

Odvijač +/-

Torx ključ T25

Ključ za centriranje kotača I – 3,2mm/ II – 3,3mm/ III – 3,5mm/ IV – 4mm

Mini alat Force 12F možete pronaći ovdje.