Trgovina Beciklin otvorena je 2005. godine u Prelogu u vlasništvu obiteljske tvrtke čija je etika vezana uz pravednu politiku cijena – dati najbolju vrijednost za uloženi novac. Ove politike drže se i danas, te svojim kupcima nude kvalitetnu opremu po pristupačnim cijenama u što smo se sami danas uvjerili.

Godine 2010. u Čakovcu otvorena je druga poslovnica. Iste godine Beciklin postaje službeni zastupnik za češku biciklističku opremu i dijelove FORCE, čiju opremu i danas imaju u ponudi. Već sljedeće godine kao afirmirana tvrtka počinju izravno surađivati s proizvođačima i uvoziti visokokvalitetne i suvremeno dizajnirane bicikle njemačkog brenda KREIDLER i CORRATEC.

Danas 02.03.2020. godine otvorena je treća poslovnica Trgovine Beciklin na lokaciji Jalkovečka ulica 5, Varažin.

Trgovinu smo posjetili i moramo priznati da nam se sviđa lokacija na kojoj se nalazi trgovina. Nakon ulaska u trgovinu iznenadili smo se količinom i raznolikošću asortimana koji se nalazi u trgovini, te samim rasporedom.

Prvi za oko zapeo nam je Corratec REVOLUTION iLINK SL PRO TEAM koji izgleda fenomenalno. Nadamo se da ćemo ga uskoro i testirati na nekoj vožnji gdje ćemo vam moći reći nešto više o njemu.

U poslovnici u Varaždinu možete pronaći široki asortiman cestonih, MTB, treking, gradskih i dječjih bicikala. Široki asortiman opreme, gdje će vam ljubazno i stručno osoblje pomoći u odabiru novog bajka ili opreme koja je neizostavni dio biciklizma bilo da je riječ o amaterskom ili profesionalnom bavljenju biciklizmom. Beciklin nudi uslugu servisa bicikala.

Vjerujemo da će ova trgovina zaživjeti u Varaždinu s obzirom da su ozbiljna konkurencija postojećim trgovinama. Nude kvalitetu proizvoda i usluge s pristupačnim i realnim cijenama.